ÄNNU EN GÅNG

Tobbe har gjort det igen. "Gjort vad?" tänker ni säkert. Jo, han har övertalat mig att vi behöver nya fälgar till bilen, inte bara nya sommardäck som vi först talade om. Så än en gång föll jag för hans söta leende och gick med på att han även skulle få köpa nya fälgar. Så det blev en komplett uppsättning fälg och däck som levereras hem till vår dörr nästa vecka. Det finns ju verkligen en uppsjö med fälgar att välja på men efter många om och men blev det dessa, SVF's Miami. Blir nog kanonfint på audin våran.

Utöver detta spenderande av pengar så gör vi inte mycket. Solen har börjat visa sig allt mer dag för dag så det börjar bli dags att ta tag i sommarens uteprojekt. Hur man ska hinna med allt som vi planerat är ju dock en annan femma..

Nästa vecka åker jag förresten till Umeå för plastikoperation igen. Då är det näsans tur att få sig en omgång. Hoppas att jag blir nöjd med resultatet bara! Men det tror jag nog jag blir.

Nu är det dock dags för en promenad, funderar på att ta en sväng förbi affärn och handla lite också. Kylskåpet är fasligt tomt för tillfället..

Tjingeling!

 


NY DESIGN

Var riktigt spyless på min gamla design så jag gogglade lite och hittade denna färdiga design som jag nog kommer använda tills dess jag får mig en ny dator och kan göra en egen. Vår laptop har ju nämligen gått sönder och denna dator, som jag sitter vid nu, har TV'n som skärm vilket gör det omöjligt att sitta och fixa med bloggdesigner själv.

Nåja, får försöka övertala min käre sambo att vi faktiskt skulle behöva en bärbar dator, man får ju huvudvärk av att sitta med TV'n som skärm.

Well, idag börjar jag inte förrän klockan 14.45, så jag funderar på att gå ner på stan en sväng innan. Det är så fint väder, vill inte sitta inne när solen gassar där ute.

Såå.. Tjingeling! Vi hörs!

UPDATE

Ni gör det bra ni som kikar in här dag efter dag bara för att mötas av en blogg som aldrig uppdateras. Förräns nu då.

Livet går sin lilla gång och jag har helt ärligt inte så mycket att blogga om just nu. Jag jobbar, Tobbe jobbar. Och när vi inte jobbar så är vi antingen hemma och ser hockey eller i simhallen och simmar. Ungefär så ser livet ut just nu. But I like it.

Och på tal om jobb så har vi personalfest ikväll, blir nog skoj. Det skulle bjudas på middag och resten är tydligen hemligt. Så jag vet faktiskt inte vad jag ska förvänta mig av kvällen, men det blir nog bra.

Nåväl, nu vet ni ju att jag lever i alla fall. Kommer säkert nåt inlägg framöver. Men jag säger som så, "den som väntar på nåt gott..."