PROJEKTEN BLIR FÄRRE OCH FÄRRE

Idag har vi hunnit mycket här hemma. Vi har bland annat sågat ner den stora rönnen på baksidan. Det blev verkligen hur fint som helst. Och bäst av allt är det nog att det blev så mycket ljusare inne. Jag har även hunnit sätta upp en lackhylla i den "gamla" entrén, och det blev ju såklart också väldigt tjusigt!

Så nu kan jag bocka av två projekt från vår "att göra" lista.

Se så fint det blev. Tänk vad en liten lackhylla kan göra. Ställde dit min nya, fina vas och ett par IKEA-ljusstakar tills vidare. Tyckte det blev rätt mysigt. (Ni kan ju dock bortse från att spegeln är skitig och elementet alldeles förfärligt fult)


KLICKAT HEM DENNA

Som ni såg i inlägget nedan så var jag sugen på att klicka hem en massa sommarkläder. Det blev inte av då, men ikväll har jag klickat hem denna söta blus i svart. Hoppas den är lika fin i verkligheten bara.

Har dock gjort en lååång lista med grejer jag vill beställa från Ellos. Tänka sig att dom börjat få in så mycket fint. Får se om jag gör en beställning därifrån också, dock inte ikväll. Att nätshoppa då man är trött är ingen bra idé, då blir det lätt att man klickar hem alldeles för mycket saker. Så nu får det räcka för ikväll.

God natt!

NÄTSHOPPINGENS HÖGTID


Topp från Ellos
Linne från Bonprix
Shorts från H&M
Sandaler från H&M

Är det bara jag eller blir man inte grymt sugen på att klicka hem en massa sommarkläder då solen tittar fram som den gör just nu? Jag längtar så himla mycket efter sol, bad och värme som håller i sig. Ge mig sommar NU!


TISDAG

Idag är det sista dagen av min sjukskrivning, och jag har nog aldrig längtat tillbaka till jobbet så mycket som jag gör nu. Jag blir tokig av att bara gå hemma hela dagarna utan att ha något att göra. Eller visst finns det saker som behöver göras, men jag är ju sjukskriven av en anledning, och det är ju för att vila upp mig efter operationen. Så det är just det jag gjort.

Men nu känner jag mig nog utvilad. Har dock ont till och från, men det har jag ju när jag går hemma också så det kvittar ju egentligen vart jag är. Skillnaden är väl att jag pratar non stop på jobbet, så det lär ju kännas imorgonkväll.

Och på tal om imorgonkväll så frågade älsklingen om vi inte kunde gå på bio då, så det blir nog så. Ska boka biljetterna idag tror jag minsann.

Men nu blir det en dusch, och sen tänkte jag fortsätta vila lite tills gubben kommer hem. Då blir det middag och tisdagsmys. Det gillas..

SOLEN TITTAR FRAM OCH SUSSIE SKIFTAR FÄRG

Ikväll bestämde jag mig för att jag faktiskt ville bli ljusare igen. Har i flera veckors tid varit sugen på att göra nåt åt håret, i detta fall göra det ljusare, men har försökt att stå ut. Det är så typiskt mig att vilja bli blond då sommaren närmar sig. Och i år är det såklart inget undantag. Sagt och gjort. La i lite slingor med hätta och resultatet blev helt okej. En omgång till så blir det nog kanoners. Måste i med en ask/pärlblond sen bara så blir det finemang.

Ursäkta den dåliga bilden, men ni ser ju på ett ungefär hur det blev.

Nu känner jag mig lite fräschare. Och för en liten stund glömde jag bort att jag faktiskt är nyopererad och ser ut som ett spöke. Tänk vad lite hårfärg kan göra.


NÄSOPERATION

Idag åker jag till Umeå för att i morgon få genomföra min efterlängtade näsoperation. Även om jag vet hur ont jag kommer ha och hur hemsk jag kommer se ut i ett par veckor så längtar jag. Det är ju värt det i slutändan om man sedan blir nöjd. Så jag ser verkligen fram emot det här.

Det jag däremot inte ser fram emot är att gå om kring med en näsa som gör ont och är svullen i nån vecka, men vill man bli fin får man lida pin, helt enkelt. Det slutliga resultatet syns ju inte heller förrän om si sådär ett halvår, så det tar sin lilla tid, men det är mödan värt.

Så då vet ni vart jag befinner mig den närmsta tiden. Ni kan ju ägna mig en tanke imorgon, då jag ligger där på operationsbordet..

Tack och hej, leverpastej!