MINA NYA DARLINGS

Idag kom mina nya skor som jag skrev om tidigare! Och dom är precis lika fina och sköna som jag hoppats på. Dom är redan mina favoriter! Är nästan sugen på att beställa några fler par, det finns ju så många fina.


ÄNNU ETT PAR TILL SAMLINGEN

Alla som känner mig vet att jag älskar skor. Framför allt höga, fina klackar eller tuffa, läckra stövletter. Mitt senaste köp är dessa skönheter som jag beställt från Nelly. De har dock inte kommit ännu, men jag gissar att jag får dem till veckan. Can't wait!



Köpte ett liknande par på Scorett för en tid sedan, men de är redan trasiga och jag har självklart inte kvar kvittot. Suck. Därför hoppas jag att dessa är lika fina och sköna som de från Scorett, och att de inte går sönder direkt. För jag lär använda dom massor!

REDO FÖR JOBB OCH EFTERHÄNG

Nu är jag redo för jobb till 23 och sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Älsklingen talade om att festa lite ikväll, och det hade ju inte varit helt fel. Men det är ju lite sent att börja klockan 23 så vi får väl se om jag åker hem direkt efter jobbet eller far ut på krogen och tar nån drink eller två efteråt.

SNÖ, JUL OCH JOBB

Det snöar! Stora, vita snöflingor faller mot marken. Äntligen är vintern påväg. Eller egentligen längtar jag inte efter vintern, men jag längtar efter jul. Har redan börjat planera hur julgranen skall se ut och hur fönstren ska pyntas. Jag älskar verkligen jul! Och snö hör ju liksom till, så jag tycker det är roligt att det börjat snöa.

Tråkigt är det dock att jag ska jobba idag. Slutar 23.15 inatt och vette tusan hur jag ska ta mig hem. Tänkte cykla till jobbet i alla fall, men vill inte cykla så sent på kvällen själv, så det blir nog en taxi hem. Om ingen kollega ska tillbaka mot stan samtidigt. 

Men nu ska jag ta mig en dusch och göra mig redo för dagen. Ha en toppenbra dag allihopa!

HOCKEY FÖR HONOM, TÅRTA FÖR MIG

Gubben är i Luleå på Hockey ikväll, själv var jag för trött för att följa med så det blir att va med Micke och Mallan ikväll istället. Vi tänkte spela lite TP, lär ju gå sådär för mig. Jag är verkligen sämst på sånna spel, men tycker ändå att det är roligt. Så vi får väl se hur det slutar. Skoj ska det bli i alla fall. 



DEN ROSA

Nu är jag hemma igen. Det var riktigt kul att träffa Kicko, vi har alltid lika trevligt då vi ses. Efter det att vi skiljdes åt slank jag in på H&M en sväng och med mig hem fick denna fina fleceetröja följa.
Kommer nog bli en riktig favorit i vinter. Det är inte ofta jag köper "nyttokläder" men idag tänkte jag att jag ju faktiskt alltid snor Tobbes kläder när jag fryser. Så nu fick jag mig en egen värmande tröja att mysa ner mig i då vintern är som kallast.

EN LEDIG TISDAG

Idag är jag ledig eftersom jag jobbar på lördag. Lite jobbigt med ett helgpass men självklart skönt att få vara ledig såhär mitt i veckan. Då får man tid till att göra sånt som man aldrig hinner annars.

Så nu ska jag äta frukost i lugn och ro framför TVn. Sen blir det en dusch och göra sig klar för att träffa bästaste Kicko nere på stan lite senare. Vad kvällen bjuder på är dock ännu osett, men jag tar dagen som den kommer. Ingen stress denna dag!

UGGLA

Älsklingen sover på soffan så jag sitter med datorn i knät och illustrerar lite i photoshop. Denna lilla uggla blev mitt första "alster".

MATTFUNDERINGAR

I och med köpet av nytt matsalsbord och stolar kom vi nu på tanken att det kanske är dags att inhandla mattor. Trots att vi bott här i snart ett och ett halvt år så har vi faktiskt inte en endaste matta framme. Så efter jobbet idag for vi till MIO och kikade på mattor. Vi köpte med oss en jättefin ryamatta att ha under matbordet. Den är grå/vit/svart och heter Sparkling, kan visa en bild sen :)

Eftersom det blev lite tight med tid så ska vi iväg och fortsätta titta på mattor imorgon efter jobbet också. Vi behöver en matta under vardagsrumsbordet och en under barbordet också. Men vad vi ska hitta på att ha där vet jag faktiskt inte...

Under vardagsrumsbordet tänker jag mig en stor, rund ljusgrå/vit matta, rya mest troligt. Men under barbordet är det resto svårare. Men jag hittar säkert något.
Nu ska jag hoppa i duschen och se lite tv innan det är läggdags. Skönt med torsdag imorgon, då är det bara fredagen kvar och sen har man helg igen. Skööönt!

ETT FYND


Det här är vårt nya köksbord och stolar! Hittade det på blocket för en billig slant och slog till direkt. Brukar aldrig ha turen att hinna med sånna här "fynd", då grejerna aldrig finns kvar då jag ringer. Men denna gång hann jag först och lyckades alltså få hem dessa till mig. Är supernöjd!

Dock hade jag gärna tagit några andra stolar men dessa får duga tills vidare. Dom är fina men tyvärr var det bara 5 stycken (plus en sjätte "udda" stol) och dom är lite slitna och lite för "beiga" för min smak. Men det blev fint ändå!

SOLEN ÄR HÄR!

Tänk att solen äntligen skiner! Och på en lördag då man är ledig, underbart. Idag ska vi måla klart sista varvet på vårt vedförråd och montera på takplåten så är det redo att fyllas på. 

I eftermiddag ska vi bege oss till Haffe och hälla i oss lite dricka innan vi far till Luleå och ser dom krossa Timrå. Ska bli riktigt kul. Huruvida det blir utgång ikväll eller inte är väl lite osäkert men vi ser väl vart vi hamnar.