En snabb update

Börjar nog bli dags att uppdatera bloggen igen. Var ju ett tag sen jag skrev nåt, förutom det tidigare korta inlägget med nyheten om vår älskling ♥
Så vad händer på Björkgatan då? Förutom att vi snart är tre som bor här så är det lite småfix som ska hinnas med innan november. Till veckan börjar byggandet av soldäcket på framsidan. Det blir dessutom lite stenläggning och annat piffande, kommer bli superfint. I två års tid har vi ju haft lastpallar som bro men nu när bebbe snart är här vill vi ha så mycket som möjligt färdigt lagom till hans eller hennes ankomst. 

Vi har även fixat till i tvättstugan. Väggar och tak har blivit vita och vi är äntligen kvitt den fula pastell-lila kulören som gjorde att tvättstugan kändes som husets skamfläck. Ny tvättmaskin och torktumlare har också fått flytta in, samt att vi bytt bänkskiva och ho så nu är det finfint där inne. Nu fattas bara en gardin till fönstret och lite annat smått och gott sen är det klart att användas både som tvättstuga och skötrum för liten. 

Sen hoppas jag att vi hinner tapetsera klart hallen också innan november, och kanske litens och vårat sovrum också. Men det återstår att se. Det är så mycket man vill..

BEBIS

De flesta av er som läser bloggen vet väl redan om detta.. Men Tobbe och jag ska bli föräldrar i november! Till denna underbara lilla pys ♥