LÖRDAG

Solen skiner och det är bara -3 grader ute, vilken härlig start på helgen! Tobias drog med Dan till simhallen, själv stod jag över det idag och sitter istället här och bara njuter av en lugn start på dagen. En dag som senare fortsätter med en tur ner till stan med älsklingen. Det blir lite shopping och sen lunch hade vi tänkt. En tripp till bolaget blir det också, vi är bjudna på inflyttningsfest hos Christian ikväll. Kommer bli superskoj.

Och på tal om något roligt! Vi tog hit mäklaren i måndags för att han skulle göra en omvärdering av huset nu när det (nästan) är färdigrenoverat. Detta för att vi ska kunna gå till banken och lägga om lånen och på så vis få bättre ränta och villkor och dels också för att vi ville veta om huset hade stigit i värde efter allt det vi gjort. Och det hade det, med råge! Han värderade huset till mer än vad vi ens har lån på, vilket ju känns helt fantastiskt! Det trodde vi aldrig, inte ens i vår vildaste fantasi. Men han tyckte det var superfint, han blev imponerad av allt det vi gjort. Det var nämligen samma mäklare som vi köpte huset av så han visste ju hur det såg ut innan.

Så det känns superbra, nu slipper vi oroa oss med för det och istället blicka framåt. Vi tänker ta det lugnt i några månader nu och sen ta tag i sovrummen och lilltoan. Han sa nämligen att om vi gör klart hela huset så stiger såklart värdet ännu mer.

Vilken underbar dag det är! :)

FICK EN AWARD FRÅN MARIA

Ta upp närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står där?
"Del 5 handlar både direkt och indirekt om familjen"

Vad var det senaste du såg på tv?
"Little People Big World" på TLC

Borsett från datorn, vad hör du just nu?
Pratande människor

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Imorse då jag gick till jobbet.
 
Vad har du på dig?
Jeans, linne, kofta, underkläder och skor. 

Vilken var den senaste filmen du såg?
"Hichiko"

Skulle du överväga att flytta utomlands?
Ja absolut, det hoppas jag kunna göra nån gång i mitt liv.

Jag skickar nu denna award vidare till:
Julia och Li!


HELGEN I PUNKTER

Fredag:
- Jobbade till 14
- Tog en fika med Julia
- Shoppade nya, varma vinterskor
- Käkade middag med Tobbe, Steffe och Rebecca
- Zzzzz...

Lördag:
- Steg upp tidigt
- Packade bilen och hämtade upp Christian, Maria, Ubbe och Fia
- For till Jokkmokk och gick på marknaden
- Middag på Kifas
- Fest på Björkgatan
- Utgång på Challenge
- Zzzzz...

Söndag:
- Morgonpromenad och skottning av gården
- Mys framför TVn
- Besök av svärföräldrarna
- Solsidan
- Wallander
- Zzzzz...


A DAY LIKE THIS

Dagarna går så fort, kan inte förstå att det redan är fredag. Men det är det tydligen. Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Jobb, jobb, jobb, personalfest, jobb, jobb och jobb. Ungerfär så har mina senaste veckor sett ut. Men jag klagar inte, livet flyter på och jag är glad mest hela tiden.

Och på tal om att dagarna går fort. Igår "firade" jag och Tobbe 3 och ett halvt år tillsammans. Tänk så mycket vi hunnit med under dessa år. Nu bor vi i ett fantastiskt hus, vi har jobb båda två och vi har så många drömmar och planer för framtiden. Kan inte tänka mig att dela mitt liv med någon annan än just honom. Vi låg och pratade om det igår, att det måste vara skrivet i stjärnorna att vi skulle mötas den den dagen för nästan fyra år sen. Vi är som gjorda för varann. ♥

Jag hoppas förresten också att denna dag går fort. Vi har nämligen lite planer med några polare på att fara till Jokkmokk imorgon. Gå på marknaden, och sen bege oss hem för lite festligheter och förhoppningsvis en utgång senare under kvällen. Känns som en evighet sen jag var ut så det kommer bli skoj.

Jaja, nu ska jag sluta skriva så ni får klicka er vidare i cyberspace.
See ya!