SOTAR'N

Sotarn har varit här idag och besiktat vår kamin och allt blev godkänt så nu är det bara att tuta och köra! Eller elda i alla fall. Ved kommer imorgon, vi har beställt 4 kubik björkved som skall staplas i våra nya vedförråd. Det enda som saknas nu är en vedkorg att ha här inne. Har sett en som jag nog kommer slå till på.. Men den får ni se sen.

TORSDAG

Hej vänner! Tänkte passa på att säga hej nu, jobbar kväll idag så jag börjar inte förrän klockan 13.00. Dessutom har vi nu äntligen köpt en ny laptop så nu kanske det blir lite tätare blogginlägg.

Vad har då hänt sen sist? Jo, vi har blivit med bil! Var ner till Göteborg för två veckor sen och hämtade henne. Hon är sååå fin och vi är supernöjda över köpet.

Vår nya bil!


Och på tal om tillökning så har vi även gått och blivit med robotdammsugare! Lilla Rut, som vi kallar henne, är verkligen vår nya favorit! Man ställer bara in en tid då man tycker att hon ska arbeta, exempelvis då vi är borta på jobbet, så kommer man hem till ett nystädat hus. Fantastiskt!


Lilla Rut


Förutom det händer det inte speciellt mycket. Jag tänkte försöka fixa mig lite frukost nu och sen ge mig ut på en promenad innan det börjar regna igen... Detta eviga regnande. Kan det aldrig sluta?

MINUS TIO OCH TIO TILL

Hej hej!

Lever ni? Det gör jag, även om man kanske inte kan tro det när man kikar in här på bloggen då det som vanligt är rätt dött. Men nu är ni många som tjatat på mig att uppdatera så jag gör väl det då.

Har jobbat hela sommaren så har inte hunnit med så mycket mer än det. Men det har varit roligt, har ju världens bästa kollegor!

Har även de senaste 10 veckorna ätit LCHF (low carb, high fat) och med det lyckats gå ner tio kilo! Grattis till mig! Men nu är det väl ungefär tio kilo till som ska bort. Men dom ska jag försöka besegra med träning och shakes! Köpte träningskort på StepIn förra veckan så det blir att besöka gymmet 3-4 ggr i veckan hade jag tänkt. Och dessutom byta ut i alla fall frukost och lunch mot shakes/smoothies. Har "shakat" mig en chokladshake nu som jag sitter och smuttar på. Inte är den speciellt god, men jag vet ju att den hjälper mig på traven med viktnedgången så det är bara att surpla i sig.

Simningen kommer väl förhoppningsvis igång snart igen också, så då ska jag försöka klämma in i alla fall ett pass med älsklingen på simhuset varje vecka också.

Känner mig grymt motiverad och hoppas verkligen att det håller i sig, men det har det ju gjort de senaste 10 veckorna. Dessutom har jag ju tävlat mot min gode vän Maria om vem som först gick ner 10 kilo, och den tävlingen vann jag! Men nu kör vi en ny tävling från och med denna vecka med fler deltagare. Nu är vi 6 stycken tjejer på jobbet som tävlar om att först gå ner 10 kilo. Kommer bli en spännande fight då alla verkar lika taggade som jag. Hoppas såklart att jag vinner, men vill ju att alla ska nå sina mål såklart.

Nä, nu ska jag dricka upp min shake och sen packa sportbagen, har ett möte med en PT på StepIn i eftermiddag. Kommer bli skoj!