ÄNTLIGEN

Tobbe, Steffe och Ante är ute och fixar med grillen, det blir nämligen kycklingspett till middag idag. Mums! Så medans dom gör de passar jag på att blogga lite. Tänkte inte skriva så mycket utan istället låta er se lite bilder på vad som hänt och vad vi pysslat med sen sist.


Köpt nya cyklar.
Gipsat en massa.Förberett för spotlightsen som skall in i fönstrerna.
Köpt ny TV, den ska upp på väggen vi byggt i vardagsrummet.

Byggt en 'TV-vägg'. Här skall TVn upp. Ovanför blir det en hylla för ljus, foton och annat lullull.


Satt tak.Fått köket levererat.Köpt klinker till den nya hallen. Min sko i storlek 39 för att ni ska första hur stor plattan är. Mycket snygg, och dessutom 'högblank'!EN KÖKSLEVERANS & ETT FÖDELSEDAGSBARN

Nu var det längesen jag uppdaterade här. Det är svårt att hitta tid till att sitta vid datorn när man arbetar heltid från morgon till kväll. Först åtta timmar på jobbet, sen nästan lika många timmar hemma. Men nu har jag lite tid över. Några bilder får ni dock inte nu, då jag inte sitter vid rätt dator. Men dom kommer, håll ut!

Idag är det i alla fall en bra dag. Till att börja med så kommer IKEA med vårt kök ikväll! Vi valde hemleverans så dom kommer med alla stommar och luckor. Vitvarorna har vi beställt från Husqvarna, så dom skall vi väl hämta ut snart också. Som jag längtar. Kom just på att vi inte köpt någon köksblandare ännu, så det måste göras. Men vi är nog ganska överrens om vad vi skall ha, blir nog någon av dessa.  

                                                      Blandare från Tapwell.

Idag är det ju också Tobias födelsedag! Min älskling fyller hela 25 år! Han är alltså halvvägs till 50, den stackarn. Snart blir han gammal och grå, och med rullator längs vägen får gå. Nej, det får vi väl hoppas att han slipper. Men ett stort grattis till honom iaf! Grattis till dig älskling, vet ju att du läser detta! ♥