GOLVET ÄR LAGT!Med hjälp av bästaste Anders och Maja är nu golvet äntligen lagt! Bättre bilder kommer :)

TVÅ LJUS I ETT VINTERKLÄTT PITEÅ

Ingen kan väl ha missat att det snöar i Piteå idag. Vilken härlig känsla att se marken utanför fönstret dra sitt vita täcke över sig. Det känns lika roligt och spännande nu som då jag var liten att se när vintern knackar på dörren för första gången. Han försöker komma in, men lika fort som kan öppnade dörren, stängs den igen mitt framför honom. Och de täcke han just dragit med sig, lättar och blir till slask och han gör sig redo för ett nytt försök.

Men det är härligt. Får ett sånt enormt sug att gå ut och göra snögubbar eller lägga mig ner och sprattla i ett tappert försök att göra en snöängel. Vinter. Det är rätt härligt ändå. Om man bortser från kylan.

Med kyla ute får man göra vad man kan för att inte frysa när man är inomhus. Visst, element i all ära, men nog är det mysigt med tända ljus. Och nu när vardagsrummet nästan är klart kan jag äntligen börja plocka fram mina prydnadssaker. Och något som redan kommit fram är dessa underbara ljusstakar som Tobias ärvt av sin mormor och morfar. Det är fantastiskt att vi kan tända dem och ägna en tanke åt dem som inte längre är med oss här, men som förhoppningsvis har det bra där dom är nu. Vi kan ägna dom en tanke och samtidigt låta ljusen fylla rummet med värme.

Om ni har lite tålamod så kanske det kommer upp några fler bilder lite senare under dagen..

EN LÅNG VÄNTAN...

Har ägnat förmiddagen åt att förbanna mig över IKEA. Ringde dit för att få höra hur det går med våra bänkskivor som dom i Juli lovade att vi skulle få inom en månad. Det är nu oktober och vi har inte hört något om våra bänkskivor. Då jag pratat med dem så har dom bara sagt att det är på gång och lovat att höra av sig, vilket som såklart aldrig gjort.

Men när jag ringde idag fick jag prata med en trevlig tjej som kollade upp hur det låg till med leveransen. Och då visar det sig att våra bänksivor inte ens blivit beställda från leverantörerna. Alltså IKEA har inte lagt någon beställning på dem. Alldeles nyss ringde tjejen som jag pratade med innan tillbaka och sa att vi skulle ha våra skivor inom tre veckor. Men det vågar vi väl knappast lita på. Och när jag sa att vi ju självklart räknade med någon sorts kompensation för detta berättade hon att man måste 'ansöka' om det i efterhand. Skriftligt.

Jaja. Tänker inte gå och förbanna mig åt det här något mer nu. I alla fall inte dom närmsta tre veckorna. Men har dom inte kommit innan tisdag den 2 november, då jävlar bryter helvetet lös. Det är ett som är säkert.