HIPP HIPP HURRA!

Idag är det min födelsedag! Kan knappt förstå att jag faktiskt fyllt 23, känns som jag nyss fyllde 18. Men tydligen så blir även jag äldre, även om jag nog inte riktigt insett det själv ännu.

Min dag har i alla fall varit superbra. Först några timmars jobb och sen kalas hela kvällen. Har fått besök av mina nära och kära och blivit uppvaktad med alldeles för många fina ting.

Men den bästa presenten av alla är nog dock att jag fått två fastrar, en farbror och två kusiner över natten! Ja, alltså jag visste att min pappa hade några halvsyskon men det var inte förrän igår som han berättade att han fått kontakt med en av sina halvsystrar. Så nu har jag helt plötsligt en ganska stor släkt på pappas sida vilket känns superskoj. Har pratat med en av mina "nya" kusiner på facebook idag, och hon verkar vara hur gullig som helst. Det är inte alla dagar som släkten växer så fort och så stort :)

Som ni hör så har jag alltså haft en kanonbra födelsedag. Och än är den ju inte riktigt slut. Jag hade tänkt hoppa i duschen och sen tindra lite fint med ögonen och hoppas på en liten "födelsedagsmassage" av älsklingen min. Vi får väl se hur det går med den saken.

Men nu - duschen.
Ha det bra kära vänner!

EN HÄRLIG START PÅ MORGONEN

Det är härligt när man får sin lönespecifikation och känner att man måste dubbelkolla den - om och om igen! Trodde inte det var sant, men tydligen blir jag mycket rikare än vad jag trott denna månad. Visste att jag skulle få en dubbellön, men inte att det skulle bli så mycket slantar. Och att jag dessutom fyller år på löningsdagen känns ju extra nice. Det blir ett välkommet tillskott till kassan. :)

Förutom lönen är jag också glad för att det snart är helg. Längtar verkligen efter en sovmorgon eller två. Vad man sen ska göra under helgens alla timmar är väl inte bestämt ännu, men jag gissar att det blir lugna puckar. Kanske fixa lite på huset, det är lite lister osv som ska upp.

Sen är jag också glad för att jag har ett jobb, en underbar sambo, en härlig familj och fantastiska vänner. Mindre glad är jag för kylan och snön men den blir vi förhoppningsvis snart av med.


SUSSIE ÄR KÄR!

Och denna gång har jag förälskat mig i denna underbara plafond. Skulle passa så bra i vår hall. Hittade den på Ellos för det ynka priset av 499:-! Dock är det inte leverans för den förrän den 10 mars.. Så vi får se hur jag gör.