LÖRDAG

Solen skiner och det är bara -3 grader ute, vilken härlig start på helgen! Tobias drog med Dan till simhallen, själv stod jag över det idag och sitter istället här och bara njuter av en lugn start på dagen. En dag som senare fortsätter med en tur ner till stan med älsklingen. Det blir lite shopping och sen lunch hade vi tänkt. En tripp till bolaget blir det också, vi är bjudna på inflyttningsfest hos Christian ikväll. Kommer bli superskoj.

Och på tal om något roligt! Vi tog hit mäklaren i måndags för att han skulle göra en omvärdering av huset nu när det (nästan) är färdigrenoverat. Detta för att vi ska kunna gå till banken och lägga om lånen och på så vis få bättre ränta och villkor och dels också för att vi ville veta om huset hade stigit i värde efter allt det vi gjort. Och det hade det, med råge! Han värderade huset till mer än vad vi ens har lån på, vilket ju känns helt fantastiskt! Det trodde vi aldrig, inte ens i vår vildaste fantasi. Men han tyckte det var superfint, han blev imponerad av allt det vi gjort. Det var nämligen samma mäklare som vi köpte huset av så han visste ju hur det såg ut innan.

Så det känns superbra, nu slipper vi oroa oss med för det och istället blicka framåt. Vi tänker ta det lugnt i några månader nu och sen ta tag i sovrummen och lilltoan. Han sa nämligen att om vi gör klart hela huset så stiger såklart värdet ännu mer.

Vilken underbar dag det är! :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0